Tuotteet

Huom! Myymme tuotteitamme ainoastaan yritysasiakkaille
Hinnat ALV 0%

Interior Cleaner

Kevyesti vaahtoava hyvinvointia edistäviä probiootteja sisältävä yleispuhdistusaine pintojen, huonekalujen ja ovien puhdistukseen.
Tiiviste laimennetaan vain 0,5-1% suhteella. Sopii hyvin käytettäväksi puhdistusliinan kanssa. Probiootit auttavat myös pitämään viemärit puhtaina ja hajuttomina. Ei CLP-varoitusmerkkejä, pH neutraali. Vähintään 50 miljoonaa mikrobia/ml. Laimenettu liuos säilyy viisi vuorokautta.

Interior Cleaner 1L

€14,90

Sanitary Cleaner

Kevyesti vaahtoava hyvinvointia edistäviä probiootteja sisältävä saniteettitilojen pesuaine kylpyhuoneiden ja wc-tilojen puhdistukseen. Tiiviste laimennetaan vain 0,5-1% suhteella. Sopii hyvin käytettäväksi puhdistusliinan kanssa. Probiootit takaavat hyvinvointia tuottavan mikroflooran, estävät aktiivisesti hajuja, syväpuhdistavat saumat ja estävät kalkkikiven muodostumista. Probiootit auttavat myös pitämään viemärit puhtaina ja hajuttomina. Ei CLP-varoitusmerkkejä, pH neutraali. Vähintään 50 miljoonaa mikrobia/ml. Laimenettu liuos säilyy viisi vuorokautta.

Sanitary Cleaner 1L

€14,90

Manual Floor Cleaner

Kevyesti vaahtoava hyvinvointia edistäviä probiootteja sisältävä lattianpesuaine kaikkien vesipesua kestävien lattioiden manuaaliseen puhdistukseen. Tiiviste laimennetaan vain 0,5-1% suhteella. Soveltuu mopilla tai harjalla pesuun. Probiootit takaavat hyvinvointia tuottavan mikroflooran, estävät aktiivisesti hajuja ja syväpuhdistavat saumat. Probiootit auttavat myös pitämään viemärit puhtaina ja hajuttomina. Ei CLP-varoitusmerkkejä, pH neutraali. Vähintään 50 miljoonaa mikrobia/ml. Laimenettu liuos säilyy viisi vuorokautta.

Floor Cleaner 1L

€14,90

Tuotteillamme voit saavuttaa merkittäviä hyötyjä!

Tutustu hyötyihin >